بیمه درمان تکمیلی سینا
بیمه درمان تکمیلی سینا
شرکت بیمه سینا در تاریخ 28 آبان ماه 1382 در صنعت بیمه ایران متولد شد. این شرکت فعالیت خود را در این حوزه با 140 میلیارد ریال سرمایه آغاز کرد و توانست در طی مدت 3 سال، این سرمایه را 50 درصد افزایش دهد. این مسیر روبهجلو تا جایی ادامه داشت که بیمه سینا در سال 1388 چیزی در حدود 400 میلیارد ریال سرمایه داشت. امروز سرمایه شرکت بیمه سینا از مرز 6 هزار میلیارد ریال عبور کرده و بهعنوان یکی از شرکتهای بیمه با سطح توانگری بالا در ایران شناخته میشود. شرکت بیمه سینا هماکنون بیش از 60 شعبه و 1000 نمایندگی در سرتاسر ایران دارد.
پوششهای بیمه تکمیلی سینا
بیمه تکمیلی سینا با این هدف به وجود آمده است که بتواند هزینههای بیمارستان و جراحی ناشی از حوادث و بیماریها را جبران کند. پوششهای بیمه تکمیلی سینا در دو دسته اصلی و اضافی قرار میگیرند که عبارتاند از:
- هزینههای بستری و جراحی
- شیمیدرمانی، رادیوتراپی، سنگشکن و آنژیوگرافی قلب
- جراحیهای Day Care با زمان مراقبت کمتر از یک روز
- هزینه آمبولانس و فوریتهای پزشکی
- هزینه همراه افراد بستری در بیمارستان که کمتر از 7 سال و بیشتر از 70 سال سن دارند
پوششهای اضافی بیمه تکمیلی سینا که با افزایش حق بیمه قابل جبران هستند؛ از قرار زیر هستند:
- افزایش سقف تعهدات بیمه تکمیلی برای اعمال جراحی تخصصی مانند مغز، اعصاب مرکزی، سرطان، پیوند کبد، ریه و کلیه
- هزینههای زایمان طبیعی و سزارین
- درمانهای نازایی و ناباروری
- هزینههای پاراکلینیکی مانند سونوگرافی، ماموگرافی، آندوسکوپی، انواع اسکن و ام آر آی
- هزینههای درمانهای تشخیصی مانند تست ورزش، نوار مغر، تست آلرژی، شنواییسنجی و بیناییسنجی
- هزینههای خدمات آزمایشگاهی شامل پاتولوژی، ژنتیک، نوار قلب و فیزیوتراپی
- هزینههای ویزیت و دارو
- هزینههای رفع عیوب انکساری چشم درصورتیکه نقص بینایی بیشتر از 3 دیوپتر باشد
- هزینههای غربالگری
- هزینه عملهای جراحی مجاز مانند گچ گیری، ختنه، بخیه، تخلیه کیست و لیزر درمانی
علاوه بر اینها، درصورتیکه بیمه تکمیلی سینا برای گروههای بالاتر از هزار نفر تهیه شود؛ هزینه تهیه اعضای طبیعی بدن نیز در فهرست پوششهای اضافی قرار میگیرد.
دوره انتظار بیمه تکمیلی سینا
بسته به تعداد افرادی که از مزایای بیمه تکمیلی سینا استفاده میکنند؛ دوره انتظار متفاوت خواهد بود. این دوره در بیمه تکمیلی سینا تنها برای زایمان در نظر گرفته شده و بهصورت زیر محاسبه میشود:
- برای گروههای کمتر از 250 نفر: 9 ماه
- برای گروههای 250 تا 1000 نفره: 6 ماه
- برای گروههای بیشتر از 1000 نفر: فاقد دوره انتظار بیمه تکمیلی
پوشش دندانپزشکی بیمه تکمیلی سینا شامل چه مواردی است؟
پوشش دندانپزشکی بیمه تکمیلی سینا در دسته پوششهای اضافی قرار گرفته و موارد مربوط به ترمیم و پر کردن، کشیدن، جرمگیری، روکش، درمان ریشه و عصبکشی را شامل میشود. مدارک لازم برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی دندانپزشکی عبارتاند از:
- صورتحساب پرداخت هزینههای دندانپزشکی (این صورتحساب باید توسط دندانپزشک صادر شده و کاملا خوانا باشد.)
- عکس قبل و بعد برای جبران هزینههای روکش و عصبکشی
- عکس بعد برای جبران هزینههای ترمیم
جبران خسارت دندانپزشکی طبق تعرفهای که توسط سندیکای بیمه ایران اعلام شده است؛ انجام میشود. در این مورد باید پزشک معتمد بیمه سینا صورتحساب را تایید کند تا بیمه با کسر فرانشیز بیمه تکمیلی، هزینه موردنظر را پرداخت نماید.
نکته: جراحی لثه و فک از استثنائات بیمه تکمیلی دندانپزشکی سینا به شمار میرود.
هزینههای مربوط به عینک طبی بیمه تکمیلی
هزینههای درمان در بیمه تکمیلی برای عینک و لنز طبی از پوششهای اضافه این بیمه محسوب میشود. برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی برای عینک و لنز طبی باید نسخه بیناییسنج و چشمپزشک را به همراه اصل فاکتور و صورتحساب خرید عینک که توسط فروشنده مهر شده باشد؛ ارائه دهید.
استثنائات بیمه تکمیلی سینا
یکی از شرایط بیمه تکمیلی سینا که باید در زمان خرید این بیمه موردتوجه قرار بگیرد؛ استثنائات بیمه تکمیلی و هزینههای پزشکی خارج از پوشش بیمه تکمیلی است. این موارد از قرار زیر هستند:
- عیبهای مادرزادی
- عملهای زیبایی
- ترک اعتیاد
- سقط جنین غیرقانونی
- خودکشی و اعمال مجرمانه
- بلایای طبیعی
- اتاق خصوصی
- همراه بیمار بهجز در مواردی که بیمار کمتر از 7 یا بیشتر از 70 سال باشد
- بیماریهای روانی
- آسیبهای ناشی از جنگ و اغتشاش
- ازکارافتادگی کلی
- معلولیت ذهنی
- خرید لوازم بهداشتی غیر دارویی
مراحل دریافت خسارت بیمه تکمیلی
هرچند شما در انتخاب مرکز درمانی برای دریافت خدمات آزاد هستید؛ اما برای راحتتر شدن مراحل دریافت خسارت بیمه تکمیلی بهتر است یکی از مراکز طرف قرارداد بیمه تکمیلی سینا را انتخاب کنید. با این کار دیگر نیازی نیست که پس از تکمیل فرایند درمان، به دفاتر بیمه مراجعه کنید.
برای مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تکمیلی بهتر است معرفینامه داشته باشید؛ در این صورت تنها باید فرانشیز بیمه تکمیلی را پرداخت کنید. اما اگر بدون معرفینامه به این مراکز مراجعه کردید، هزینههای مربوط طبق قرارداد بیمه تکمیلی، پس از طی شدن فرایند درمان و با مراجعه به دفاتر بیمه پرداخت میشوند. صدور معرفینامه بهصورت آنلاین و از طریق وبسایت بیمه سینا امکانپذیر است.
همچنین در صورت مراجعه به مراکز غیر طرف قرارداد، باید صورتحساب پرداختی را به همراه پرونده پزشکی کامل، به دفاتر بیمه ارائه دهید. نکته مهم این است که در هر دو صورت باید تا پنج روز از زمان بستری شدن در بیمارستان، خسارت واردشده به شرکتهای بیمه اطلاع داده شود.
نحوه تعیین حق بیمه تکمیلی سینا
شرکت بیمه سینا طرحهای بیمه تکمیلی متنوعی را ارائه میدهد که شما با استفاده از آنها میتوانید از خدمات مختلفی بهرهمند شوید. به همین دلیل در زمان استعلام و خرید بیمه تکمیلی باید این طرحها را بهصورت کامل بررسی کنید. در هریک از این طرحها، سقف تعهدات بیمه تکمیلی متفاوت خواهد بود.
همچنین شرایط سنی بیمهشدگان نیز در محاسبه تعرفه حق بیمه تاثیرگذار هستند؛ بهطورمعمول افرادی که در سنین میانسالی و کهنسالی قرار دارند، باید حق بیمه بیشتری پرداخت کنند.
ازآنجاکه بیمه تکمیلی سینا تنها برای گروهها و شرکتها ارائه میشود؛ تعداد افراد نیز در تعیین تعرفه حق بیمه تکمیلی سینا تاثیرگذار خواهد بود.
خرید بهترین بیمه تکمیلی را با بیمیتو تجربه کنید
بیمیتو سامانهای برای خرید بهترین بیمه تکمیلی است. با استفاده از خدمات بیمیتو میتوانید خدمات و پوششهای بیمه تکمیلی را در شرکتهای مختلف با هم مقایسه کنید. بهاینترتیب میتوانید با توجه به نیازهای خود و سازمانتان، بهترین گزینه را انتخاب کنید.